Plænesten

Se vores store udvalg af plænesten her

Pris

Nulstil

2000 – 4000,-

4000 – 6000,-

6000 – 8000,-

8000 – 10.000,-

10.000 – 12.000,-

12.000 – 14.000,-

14.000 – 16.500,-

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en plænesten?

En plænesten er et mindesmærke, ofte valgt til gravsteder på fællesplæner, hvor der er behov for en mindeplade eller sten.

Hvad er fordelene ved at vælge en plænesten?

Plænesten er diskrete, giver tryghed ved at markere gravstedets placering, og kan tilpasses med personlig inskription og dekoration.

Kan en plænesten tilpasses til mine ønsker?

Ja, der er mulighed for at personliggøre plænestenen med valg af inskriptioner og dekorationer efter individuelle ønsker.

Er plænesten nemme at vedligeholde?

Plænesten er generelt lavet af holdbart materiale som granit, hvilket gør dem nemme at vedligeholde.

Hvordan sættes plænesten på en kirkegård?

Detaljerne om opsætning varierer, men typisk håndterer stenhuggeriet eller kirkegården placering og fastgørelse af plænestenen.

Hvilken stentype skal man vælge til plænesten?

Valget af stentype afhænger af personlige præferencer, men granit er et populært valg på grund af dets holdbarhed og æstetik.

Udstilling

Svoldrupvej 174, 9600 Aars

UDVALGTE BILLEDER FRA UDSTILLINGEN

Du finder udstillingen på Svoldrupvej 174, 9600 Aars.
I udstillingen kan du se de forskellige stentyper, udformninger og inskriptioner.

Udstillingen er altid åben, men ikke altid bemandet.

Det er altid en god idé at ringe forud for et besøg i udstillingen. Så er du sikret personlig betjening og kan få svar på dine spørgsmål med det samme. Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail: post@himgrav.dk eller på telefon: +45 20 78 07 66.

Der findes mange forskellige muligheder for at få dekoreret jeres gravsten. Har du selv en tegning eller et særligt ønske til en dekoration tager vi en snak om det.

Ønsker du at se udstillingen? Kontakt mig gerne via. kontaktformularen herunder

5 + 1 =

Forskellige muligheder og priser på plænesten

Ønsker du at vide, hvad en plænesten koster? Vi har lavet en samlet oversigt over priser på plænesten i vidt forskellige designs og priskategorier. Find den ideelle plænesten til en overkommelig pris hos Himmerland Gravsten og Granit. Vores priser er angivet på den enkelte sten, der gør det nemt finde prisen for hver. Derudover har du mulighed for at filtere i vores samlede oversigt over gravsten. Udover plænesten, kan du bl.a. også finde fine kistesten og urnesten.

Plænesten lokalt i Aars

I hjertet af Vesthimmerland, Aars, ligger vores lille, selvstændige stenhuggeri. Hvis du søger efter en plænesten i området, uanset om det er Aalestrup, Hobro, Støvring, Farsø eller Aars, er vi klar til at levere. Vi hjælper dig med at finde den perfekte sten, der ærer mindet om en afdød på en værdig måde.

Personlig vejledning til valg af plænesten

Vores mission er at guide dig sikkert gennem valget af den rette plænesten. En plænesten repræsenterer en dyb personlig betydning og er ikke blot en hvilken som helst sten. Vi bistår dig gennem hele processen, lige fra design til opsætning, for at sikre, at plænestenen afspejler din kæres minder. Vi står klar til at yde personlig assistance, så du kan træffe det bedste valg.

Et bredt udvalg af stentyper: Urnesten, kistesten og plænesten

Himmerland Gravsten og Granit præsenterer et omfattende udvalg af stentyper til ethvert behov, herunder smukke plænesten. Vores sortiment spænder fra urne- og kistegravsteder til plænesten, alle udstillet i vores showroom i Aars. Kom forbi og lad dig inspirere af vores unikke og æstetiske sten.

Gør købet af plænesten til en tryg oplevelse

Når du skal investere i en plænesten, er det vigtigt, at du føler dig tryg igennem hele processen. Vi tilbyder professionel rådgivning og en personlig tilgang, så du kan designe og vælge præcis den stentype, der passer til dine behov og ønsker. Med os ved din side kan du være sikker på at få en plænesten, som du vil værdsætte i lang tid.