Kontakt

Kontakt mig for en uforpligtende snak

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail: post@himgrav.dk eller via. kontaktformularen herunder. Ring også gerne på telefon: +45 20 78 07 66.

2 + 13 =

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor vælge Himmerland Gravsten og Granit?
Hos os får du hjælp i hele forløbet. Du godkender designet af gravstenen forud for fremstillingen og kan selv være med ved opsætningen. Vi opsætter gerne stenen i forbindelse med urnenedsættelse, så gravstenen får den rette placering fra start.
Hvad er inkluderet i prisen?
Alt er inkl. i prisen. Vi aftaler altid en fast pris når du bestiller. Du får en ordreseddel med hjem, så du har et overblik over detaljerne i din ordre.
Jeg bor ikke i Vesthimmerland - Kan du hjælpe mig?
Som lille uafhængig stenhugger leverer jeg gerne gravstene til omkringliggende byer i både Midt- og  Nordjylland.

Bor du f.eks. i Aalborg eller Viborg og mangler en stenhugger kan du altså trygt kontakte mig for en uforpligtende snak.

Kan jeg anvende min egen natur- eller marksten?
Du kan godt anvende din egen mark- og natursten, så længe den ikke er for porøs og skaller i overfladen.

Max. vægt på egne mark- og natursten er 400 kg.

Afhentning, afrensning og levering/opsætning er altid inkl. i prisen (op til 50 km kørsel fra 9600 Aars).

Hvordan vælger jeg den rette gravsten?
Det kan være svært at vælge den rette gravsten. Det er altid en god idé at kigge forbi udstillingen, hvor du kan få en uforpligtende snak om mulighederne.

I udstillingen kan du i ro og mag danne dig et indtryk af de forskellige typer gravstene, inskriptioner og dekorationer.

Hvor lang er leveringstiden?
Leveringstiden er typisk 1-2 uger fra indgået bestilling. Oftest kan gravstenen leveres og opsættes i løbet af en uge. Tidspunkt for levering og opsætning aftales ved bestilling, så du også har mulighed for at være med ved opsætning af gravstenen.

Udstilling

Svoldrupvej 174, 9600 Aars