Havepynt

Kig forbi udstillingen og se vores udvalg af havepynt

Sæt stemningen i din have med havepynt

Havepynt til haven kan gøre rigtig meget ved stemningen. Du kan selv være med til at sætte et præg på udtrykket i haven – der skal faktisk ikke særlig meget til, for at der sker en hel del. Derudover er det gode ved havepynt, at det kommer til sin ret året rundt. Havepynt kan i den mørke vintertid være med til at lyse haven op. Der findes også havepynt, som kan være med til at tiltrække fugle og dermed skabe ekstra liv – det kan være et foderbræt, som også er flot at kigge på. Om sommeren kan de flotte dekorationer og figurer komme til sin ret. Der findes altså ikke en årstid, som havepynt ikke passer til. Så det er faktisk kun din egen fantasi, som sætter grænser, når haven skal have en ekstra tur. Uanset hvad vil du ikke fortryde at få gjort noget ved det.

 

Kom og se vores smukke udvalg

Her hos Himmerland Granit og Gravsten har vi et smukt udvalg af blandt andet havepynt i jern, som du kan se længere nede. Det kunne for eksempel være vores hjerter, som også kan pyntes ekstra op med grønt om sig. Ellers er der vores flotte jernkugle, som kan bruges til opbevaring af små dekorationer. Prislejet ligger et sted mellem 100 og 1000 kroner.

Hvis I har brug for at se det i virkeligheden, eller allerede har bestemt jer for at købe noget, er I altid velkomne til at kigge forbi. I finder os på Svoldrupvej 174, 9600 Aars. Udstillingen er altid åben.

 

Ønsker du et tilbud på vores havepynt, eller bestille et uforpligtende tilbud? Så er du altid velkommen til at kontakte mig på mail: post@himgrav.dk, ringe på telefon: +45 20 78 07 66, eller udfylde kontaktformularen herunder.

1 + 5 =