Husnummer sten

Vi skaber personlige og unikke husnummer sten efter dine ønsker

Derfor skal du have en husnummersten

Det gode ved at have sit husnummer på sten er, at det er anderledes fra, hvad andre gør. Det er sjovt at skille sig lidt ud. Derudover kan det være meget praktisk, hvis I har en lang indkørsel. Så hjælper det ikke noget, at I har nummeret stående inde på selve huset. Og det er særligt her, at det kan være smart med en husnummersten. Så har andre nemlig mulighed for at se det ude ved vejen.

 

Få din egen personlige sten med husnummer

Her hos Himmerland Gravsten og Granit kan vi skabe personlige og unikke husnummer på sten. Vi kan tilpasse det jeres ønsker og behov. I er meget velkomne til at kontakte os, så tager vi en snak om det.

 

Pris på husnummersten

Prisen kan variere en del. Det kommer an på, hvor meget skrift I vil have, og hvad størrelsen på stenen skal være. I er altid velkomne til at besøge os på Svoldrupvej 174, 9600 Aars. Hvis I ikke selv har mulighed for at hente stenen, leverer vi den gerne.

Skal du bruge en ny husnummersten? Kontakt mig gerne på mail: post@himgrav.dk, eller telefon: +45 20 78 07 66. Du er også velkommen til at kontakte mig via. kontaktformularen herunder. 

13 + 9 =