Gravsten

Se vores store udvalg af gravsten her

Pris

Nulstil

2000 – 4000,-

4000 – 6000,-

6000 – 8000,-

8000 – 10.000,-

10.000 – 12.000,-

12.000 – 14.000,-

14.000 – 16.500,-

Bliv kontaktet og se udstillingen af gravsten

10 + 4 =

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en gravsten?

En gravsten er et fysisk minde og markering ved et gravsted, der bruges til at ære og huske en afdød med personlige detaljer.

Hvordan vælger jeg den rette gravsten?

For at vælge den rette gravsten kan du besøge vores udstilling, se forskellige typer og stentyper, og overveje personlige præferencer for design og inskription​

Hvordan kan en gravsten tilpasses til mine ønsker?

En gravsten kan tilpasses med valg af stenmateriale, skrifttyper, dekorationer og indgraveringer, der afspejler den afdødes personlighed og familiens ønske

Hvor meget koster en gravsten?

Prisen varierer baseret på stenens størrelse, materiale, og design, men typiske priser ligger fra 2.000,- til 16.000 kr

Hvor stor er en gravsten?

Størrelsen på en gravsten kan variere, men typiske mål er omkring 70×50 cm til 82×60 cm afhængig af stentypen og design

Hvordan vedligeholder jeg en gravsten?

Vedligeholdelse af en gravsten involverer regelmæssig rengøring og beskyttelse mod vejrpåvirkninger. Brug milde rengøringsmidler og bløde børster for at undgå skader på stenen.

Udstilling

Svoldrupvej 174, 9600 Aars

UDVALGTE BILLEDER FRA UDSTILLINGEN

Du finder udstillingen på Svoldrupvej 174, 9600 Aars.
I udstillingen kan du se de forskellige stentyper, udformninger og inskriptioner.

Udstillingen er altid åben, men ikke altid bemandet.

Det er altid en god idé at ringe forud for et besøg i udstillingen. Så er du sikret personlig betjening og kan få svar på dine spørgsmål med det samme. Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail: post@himgrav.dk eller på telefon: +45 20 78 07 66.

Der findes mange forskellige muligheder for at få dekoreret jeres gravsten. Har du selv en tegning eller et særligt ønske til en dekoration tager vi en snak om det.

Ønsker du at se udstillingen? Kontakt mig gerne via. kontaktformularen herunder

13 + 4 =

Forskellige priser på gravsten

Er du nysgerrig på, hvad en gravsten koster? Find priser på gravsten på siden her. Vi har mange forskellige typer af sten og har i forskellige prisklasser. Find den rette gravsten pris her. Priser på gravsten kan nemt ses under den enkelte sten eller i vores samlede overblik på udvalgssiden her. Du kan derudover også finde priser på specifikke sten såsom kistesten, plænesten og urnesten.

 

 

Gravsten i Aars

Vi er den lille uafhængige stenhugger beliggende i Aars. Hvis du er på udkig efter det rette i Vesthimmerland, så er du kommet til det rette sted. Vi leverer gerne gravsten hvad en det er i Aalestrup, Hobro, Støvring, Farsø eller Aars. Vi gør det nemt at finde den rette mindesten, når behov

 

 

Find den rette gravsten til minde

Vi står klar med personlig rådgivning, så du er sikker på valget af den rigtige sten. Det er symbolet til minde om en person, man har kært, og derfor er det ikke blot “en sten”. Hos os får du hjælp i hele forløbet i alt fra design af din gravsten og evt. også helt til opsætningen af den. Kontakt os gerne og få personlig hjælp i processen med at finde den rette.

Urnesten, plænesten & kistesten: Se vores mange gravstenstyper her

Hos Himmerland Gravsten og Granit har vi et stort udvalg af stentyper til dit gravsted. Find både gravsten til urnegravsted eller til kistegravsteder. Du kan se vores mange forskellige typer af smukke og unikke sten til gravsteder i vores fysiske udstilling ved vores lokation i Aars.

Vi gør det trygt at købe en sten til gravsted

Står du og skal købe en gravsten til et gravsted, så står vi klar til at gøre processen god og tryg. Vi hjælper dig med vores ekspertise og personlige tilgang. Her kan du købe selv designe og vælge stentypen, så står med en gravsten i er tilfredse med i sidste ende.