Om virksomheden

Dit sikre valg – Fuld tilfredshed

Personlig service og smukke mindesmærker siden 2006

Velkommen til. Mit navn er Allan Bo Sørensen. I 2017 overtog jeg Himmerland Gravsten efter Jens Peder Juul Mikkelsen. I dag hedder virksomheden Himmerland Gravsten og Granit, da jeg på sigt ønsker at tilbyde flere produkter i granit.

Forud for overtagelse af virksomheden har jeg en årelang baggrund som både smed og maskintekniker, hvor jeg altid har sørget for, at ingen opgave er afsluttet før kunden, er tilfreds. 

Siden 2006 har Himmerland Gravsten og Granit hjulpet efterladte med at give deres kære et respektfuldt mindesmærke i form af en smuk gravsten.

Himmerland Gravsten og Granit er en lille uafhængig stenhugger. Her er du sikret personlig service og kvalitet til konkurrencedygtige priser. Jeg anser først opgaven som løst når gravstenen er leveret og du er tilfreds med resultatet.

Z

Rådgivning og fremstilling

Du får altid hjælp til valg af stentype, inskription og dekoration af gravstenen

LÆS MERE

Z

anvendelse af egne marksten

Du har mulighed for at anvende din egen natursten eller marksten

LÆS MERE

Z

Opsætning og Urnenedsættelse

Vær med til opsætning af gravstenen, så stenen placeres som du ønsker

LÆS MERE

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor vælge Himmerland Gravsten og Granit?
Hos os får du personlig rådgivning i hele forløbet. Du godkender designet af gravstenen forud for fremstillingen og kan selv være med ved opsætningen. Vi opsætter gerne stenen i forbindelse med urnenedsættelse, så gravstenen får den rette placering fra start.
Hvad er inkluderet i prisen?
Alt er inkl. i prisen. Vi aftaler altid en fast pris når du bestiller. Du får en ordreseddel med hjem, så du har et overblik over detaljerne i din ordre.
Jeg bor ikke i Vesthimmerland - Kan du hjælpe mig?
Som lille uafhængig stenhugger leverer jeg gerne gravstene til omkringliggende byer i både Midt- og  Nordjylland.

Bor du f.eks. i Aalborg eller Viborg og mangler en stenhugger kan du altså trygt kontakte mig for en uforpligtende snak.

Kørsel er gratis op til en afstand på 50 km fra 9600 Aars. 

Kan jeg anvende min egen natur- eller marksten?
Du kan godt anvende din egen mark- og natursten, så længe den ikke er for porøs og skaller i overfladen.

Afhentning, afrensning og levering efter aftale.

Hvordan vælger jeg den rette gravsten?
Det kan være svært at vælge den rette gravsten. Det er altid en god idé at kigge forbi udstillingen, hvor du kan få en uforpligtende snak om mulighederne.

I udstillingen kan du i ro og mag danne dig et indtryk af de forskellige typer gravstene, inskriptioner og dekorationer.

Hvor lang er leveringstiden?
Leveringstiden er typisk 1-2 uger fra indgået bestilling. Oftest kan gravstenen leveres og opsættes i løbet af en uge. Tidspunkt for levering og opsætning aftales ved bestilling, så du også har mulighed for at være med ved opsætning af gravstenen.

Udstilling

Svoldrupvej 174, 9600 Aars

4 + 4 =