Gårdsten

Vi skaber personlige og unikke gårdsten efter dine ønsker

Gårdsten

Gårdsten bliver oftest brugt hos indkørsler til gårde. Der vil typisk stå gårdens navn og vejnummer. Faktisk kommer gårdnavne fra gamle dage, hvor man ikke havde fået udviklet et nummersystem, så navnet fungerede som ’adresse’. Flere og flere glemmer desværre disse flotte og gamle gårdnavne. Vi synes, at de skal huskes, og dette hjælper gårdstene med. Men faktisk er dette ikke det eneste, gårdsten kan bruges til i dag. De behøver altså ikke kun at blive brugt hos gårde, selvom navnet lægger op til det.

 

Vi kan gøre din gårdsten helt personlig

En gårdsten skal være en helt personlig og unik ting. Her hos Himmerland Gravsten og Granit gør vi derfor alt for at imødekomme dig og dine ønsker. Uanset om stenen er til privat eller erhverv, kan vi gøre stenen unik. Hvis det er til en virksomhed, kan det være, at I gerne vil have en med jeres logo. Hvis det er til privat, kan det være, at jeres familie har et våbenskjold, som skal indgraveres. Der er næsten ingen ønsker, vi ikke kan opfylde. Vi kan om ikke andet altid starte med at tage en snak, og så ser vi, om det kan lade sig gøre.

 

Gårdsten pris

Prisen på en gårdsten kan variere rigtig meget. Det afhænger af stentype, størrelse og hvor meget skrift du skal have indgraveret. Prisen vil altså afhænge af jeres individuelle ønsker. Hvis du er interesseret i at købe en gårdsten, er du altid velkommen til at besøge os på Svoldrupvej 174, 9600 Aars.

Ønske du en pris på en gårdsten? Så er du velkommen til at kontakte mig på mail: post@himgrav.dk, telefon: +45 20 78 07 66. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular herunder. 

3 + 8 =