Kistesten

Se vores store udvalg af kistesten her

Pris

Nulstil

2000 – 4000,-

4000 – 6000,-

6000 – 8000,-

8000 – 10.000,-

10.000 – 12.000,-

12.000 – 14.000,-

14.000 – 16.500,-

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en kistesten?

En kistesten er en type gravsten, der anvendes til markeringsformål ved kistegravsteder.

Hvad er de primære fordele ved at vælge en kistesten?

Kistesten tilbyder robusthed, bred tilpasning med inskriptioner og dekorationer, og de skaber et varigt minde.

Hvordan kan en kistesten tilpasses til mine ønsker?

Kistesten kan tilpasses gennem valg af stentype, inskriptioner, dekorationer, og overfladebehandling som poleret eller ru.

Er kistesten lette at vedligeholde?

Ja, især når de er lavet af holdbare materialer som granit, er de relativt vedligeholdelsesfrie.

Hvordan sættes kistesten på en kirkegård?

Kistesten installeres ofte med en solid fundament for at sikre stabilitet og holdbarhed over tid på kirkegården.

Hvor store er kistesten?

Størrelsen kan variere, men de er generelt større end andre gravstenstyper for at matche kistegravstedets dimensioner.

Bliv kontaktet og se vores udstilling af kistesten

9 + 4 =

Udstilling

Svoldrupvej 174, 9600 Aars

UDVALGTE BILLEDER FRA UDSTILLINGEN

Du finder udstillingen på Svoldrupvej 174, 9600 Aars.
I udstillingen kan du se de forskellige stentyper, udformninger og inskriptioner.

Udstillingen er altid åben, men ikke altid bemandet.

Det er altid en god idé at ringe forud for et besøg i udstillingen. Så er du sikret personlig betjening og kan få svar på dine spørgsmål med det samme. Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail: post@himgrav.dk eller på telefon: +45 20 78 07 66.

Der findes mange forskellige muligheder for at få dekoreret jeres gravsten. Har du selv en tegning eller et særligt ønske til en dekoration tager vi en snak om det.

Ønsker du at se udstillingen? Kontakt mig gerne via. kontaktformularen herunder

10 + 9 =

Kistesten i forskellige prisklasser

Er du på udkig efter en kistesten til minde om en du har kært? Hos Himmerland Gravsten og Granit har vi et stort udvalg af gravsten til kister. Vores priser rækker fra 2.000 til 16.500 og du kan finde sten alt efter dit budget. Prisen er ofte ikke det vigtigste i valget af den rette kistesten, men vi forsøger stadig at minimere prisen for vores forskellige gravsten.

Kistesten i Vesthimmerland

Vi er en uafhængig stenhugger med udstilling i Aars. Står du med et behov for en en sten til et kistegravsted i Vesterhimmerland eller omegn, så er du kommet til det rigtige sted. Vi leverer gerne fra alt mellem Aalborg og Viborg.

Sådan finder du den rigtige kistesten

Vi hjælper dig med at finde den rette sten til jeres kistegravsted. Vi tager dig med i processen fra at designe stenen, vælge den rette granittype til kistestenen og sluttelig fremstiller vi stenen præcis efter dine ønsker. Du kan envidere får forskellige symboler og skrifttyper på stenen, så dine kære bliver begravet præcis som du ønsker det.

Stort udvalg af typer kistesten

Hos Himmerland Gravsten og Granit er det vores mission at tilbyde dig de bedste og mest populære kistesten. Derfor har vi et stort udvalg af forskellige granittyper og muligheder for at designe og tilpasse din sten. Vores typer af sten er bl.a. Halmstad, Kuro, Dessert og Brohus. Se den samlede oversigt over alle forskellige kistestentyper på siden her.

Hos Himmerland Gravsten og Granit har vi et stort udvalg af stentyper til dit gravsted. Find både gravsten til urnegravsted eller til kistegravsteder. Du kan se vores mange forskellige typer af smukke og unikke sten til gravsteder i vores fysiske udstilling ved vores lokation i Aars.

Personlig hjælp og rådgivning i valget om en sten til kistegravsted

Har du mistet en du har kært og skal nu finde en sten til en kiste? Vi hjælper dig med en menneskelig tilgang og tager dig trygt og roligt med i processen, så du får den rette gravsten til minde om dine kære. Vores vigtigste opgave er, at du bliver tilfreds og har været glad for valget om mindesymbolet som en kistesten er.