Gravstens info

Find en gravsten

Selvom det kan være uoverskueligt, er der mange ting, I er nødt til at tage stilling til i forbindelse med en begravelse – og en af dem er altså gravstenen. Den er faktisk mere vigtigt, end I måske lige går og tror. En gravsten bliver nemlig det fysiske minde, som I skal kigge på, hver gang I besøger jeres kære. Derfor er det en god ide at gøre meget ud af den.

 

 

Forskellige typer af gravstene

Her hos Himmerland Gravsten og Granit har vi mange forskellige typer af gravsten. Det kan for eksempel være:

  • Plænesten
  • Urnesten
  • Klassisk gravsten
  • Mark- og natursten
  • Specielle sten

Grunden til, at der er så mange typer af sten som for eksempel ’gravsten granit’, er, som tidligere nævnt, at I skal have mulighed for at gøre noget ud af det i respekt for jeres afdøde. Udover selve gravstenen er der også mulighed for forskellige skrifttyper og dekorationer, så I kan gøre det endnu mere personligt.

 

 

I er altid velkomne til at kontakte os

Vi står naturligvis altid klar med rådgivning og vejledning, når I skal til at vælge en sten. Det kan godt virke som en stor og uoverskuelig proces, men det er derfor, vi er her til at hjælpe jer. Hvis I har brug for at se dem i virkeligheden, kan I altid besøge os på Svoldrupvej 174, 9600 Aars. Derudover kan I altid få fat på os på telefon 20 78 07 66, hvis I har brug for at høre mere om for eksempel gravsten pris, inden I kommer.

6 + 2 =