Vejrsten

Vi skaber personlige og unikke vejrsten efter dine ønsker

Vejrsten

Vejrsten er oftest en sjov sten, som helt lavpraktisk ’bare’ fortæller hvordan vejret er – dog oftest på en måde så det giver et lille smil på læben. Det kunne for eksempel være ”Hvis stenen er tør = tørvejr” eller ”Hvis stenen er væk = tåget”. Vejret er næsten altid et samtaleemne, men hvorfor så ikke købe en lille vejrsten i granit til haven? Så kan samtalen om vejret starte på en lidt anderledes og sjov måde.

 

Efter dine ønsker og behov

En vejrsten skal passe til dine ønsker og behov. Det kan være, at det skal være en vejrsten til haven, en sjov vejrsten eller en stor vejrsten. Uanset hvad vil vi gøre alt for at imødekomme dine behov. Måske du selv har nogle ideer til en sjov tekst, der kan stå på stenen – der er ingen skam i at hente inspiration fra andre steder og derefter tilpasse det. Vi kan altid tage en samtale, og så kan vi se, om det kan lade sig gøre.

 

Pris vejrsten

Prisen på en vejrsten kan variere en del. Det afhænger af stentype størrelse og hvor meget tekst, der skal være på stenen, og den er derfor meget individuel. Hvis du er interesseret i at købe en vejrsten, må du ikke være i tvivl om, at du altid er velkommen til at besøge os på Svoldrupvej 174, 9600 Aars. Udstillingen er altid åben.

Få pris på vejrsten. Kontakt mig via. kontaktformularen herunder.

3 + 12 =